Home » 2016 » June

Monthly Archives: June 2016

Audición Fin de Curso 2015/2016

Como Año Cada, Taller 3 Escuela de Música do celebraciones fiesta de fin de curso con la audición de alumnos, desde los mas Pequeños a los Adultos.

Este Año, A partir de las 17h en el patio del Centro Cultural Provincial de Las Aulas.

¡Os ESPERAMOS!

2 fin de curso

Taller d’Improvisació vocal

El “Taller d ‘Improvisació vocal” esta dirigit al Públicos en General, en concret un aquelles persones Que utilitzen La Veu Cantada o parlada com a Través d’expressio o seu treball En El Diari, com: actores, Cantants, docentes, oradors, etc.

No hay coneixements CAL tindre previs de Música o experiència, sinó Ganes d’aprendre, divertir-se i descobrir el potencial de cadascú.

Es Un treballa partir d ‘exercicis d’Improvisació amb la veu i parlada cantada, individualment, ONU dúo o en formació de coral, Entre Otras Cosas, Instalaciones Del repeticions hoteles s’anirà agarrant Conciencia dels Elementos Que formen Una peça musical (ritme, melodia, Harmonia, volum, velocitat, atac, Expressió).

Si vols EXPLORAR La teua Creativitat, espontanïetat, Expressió cor poral, ritme i l’Oïda activa, d’una forma pràctica i divertida, VID A improvisar AMB NOSALTRES !!

Horari:
8 de juliol de 18h a 20h
9 de juliol d’11h a 13h

Preu: 30 €

Inscriu-te a 3 Taller Escuela de Música
taller3@blaurecords.com
964 22 92 97 www.blaurecords.com/taller3

Esdeveniment un Facebook

Impro vocal